Absolute Vintage – Hanbury Street

Vintage i London

Absolute Vintage är en favorit både bland London-bor och turister. Med tre butiker har de skapat sig en plats i vintage-världens absoluta toppskick. De är alla klassiska butiker i genren med mycket billiga komplementplagg men med minst lika många unika klänningar, byxor, jackor, skor, boots, kostymer med mera. Deras största passion accessoarer och de kan idag skryta med att ha Storbritanniens största utbud av skor och väskor.

Har du tur kan du även göra en del kändisspotting i dessa butiker då det är ett vattenhål för fashionistas med en särskild kärlek till vintage.

Den här butiken är deras ”flag ship-store” och förmodligen den bästa av de tre. Ett absolut måste om du gillar shoppa kläder med en historia.

Vill du ha ännu fler tips på vintage-butiker i London rekommenderar vi dig att spana in The Vintage Map. De listar upp emot 100 butiker bara i London!

Öppettider

Måndag-Söndag: 11 – 19

Ta dig hit

Tunnelbana till Liverpool Street Station, Aldgate East Station eller Shoreditch High Street.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>