Harrods

Londons mest kända shoppingdestination

Harrods

I över 160 år, har Harrods varit en destination för lyxshopping med exklusiva kollektioner och utmärkt service. Sju våningar och 330 avdelningar med de finaste livsmedel, mode, hushållsartiklar och teknik, har Harrods något för alla. Den nya lyxiga damavdelningen, Superbrands har 17 butiker dedikerade till till internationella designermärken, som Valentino, Prada och Dior,.

Kunder kan välja att äta i en av butikens 27 restauranger, där du hittar bland annat en pizzeria, ett steakhouse, en underbar ostronbar och en ny samtida kinesisk restaurang, Chai Wu. The Georgian är en elegant plats för afternoon tea, medan Harrods Food Halls har ett brett urval av te, choklad och färska råvaror.

Ja, det finns allt och lite till på Harrods för den shoppingsugne som inte drar sig från att spendera många timmar på det.

Öppettider

Måndag-Lördag: 10 – 21
Söndag: 11.30 – 18

Adress

Harrods
Knightsbridge
London SW1X 7XL

Barnvänligt?

JA

Ta dig hit

Tunnelbana till Knightsbridge

Hemsida

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>