Hyde Park

Känd park för picnic och avslappning

Hyde Park London

Londons Hyde Park är en av de största stadsparkerna i världen. Den täcker 142 hektar och med över 4000 träd, en stor sjö, en äng och blomstertäckta trädgårdar, finns det en god möjlighet för dig att glömma stadens hets och bara få slappna av för en stund.

Hyde Park i London har något för alla. Du kan njuta av bad, segling, cykling och skridskoåkning. Det finns platser för lagspel, tennisbanor, spår för ridning och en spektakulär lekplats. Parken har två restauranger vid sjön som är licensierade och serverar allt från en tre-rätters middag till en snabb kopp kaffe.

Hyde Park är också hem för ett antal fascinerande byggnader och monument, såsom The Serpentine Bridge, livsglädjefontänen och den berömda Archiles-statyn. Och, med Diana Memorial Fountain och olika utomhusevenemang under hela året, det finns alltid något att se och göra. 

Öppettider

Alla dagar: 5 – 24

Inträde

Gratis!

Adress

Hyde Park
London W2 2UH

Barnvänligt?

OH JA!

Ta dig hit

Tunnelbana till Hyde Park Corner el. Marble Arch
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>